80L Termokonteinerid GN1/1 ProfiLine
€ 62,00 +KM :: € 75,64
– Ideaalne nii kuumade kui külmade toiduainete transportimiseks
– Termokonteinerid on valmistatud polüpropüleenist ning paistavad silma kõrge termoisolatsioonitasemega
– Temperatuurikindlus -20°C kuni +110°C
– Ergonoomilised käepidemed mugavaks transportimiseks
1148 laos (saab järeltellida)
Kaal | 1,69 kg |
---|---|
Mõõtmed | 685 × 485 × 360 mm |
Tootja | Hendi |
Maht L | 80 |
GN suurus | GN 1/1 |
Laos Tallinnas tk | 0 |
Sulle võib meeldida ka…
-
Lisa korvi
Ideaalne nii kuumade kui külmade toiduainete transportimiseks
Termokonteinerid on valmistatud polüpropüleenist ning paistavad silma kõrge termoisolatsioonitasemega
Temperatuurikindlus -20 °C kuni +110 °C
Ergonoomilised käepidemed mugavaks transportimiseks -
Lisa korvi
Valmistatud madala tihedusega polüetüleenist
Kõrgekvaliteedilisest polüuretaanvahust täidisega kahekordsed seinad tagavad suurepärase isolatsiooni ja roogade temperatuuri hoidmise pika aja vältel
Hermeetiline kaas 4 vastupidavast nailonkiust valmistatud klambriga -
Lisa korvi
Ideaalne nii kuumade kui külmade toiduainete transportimiseks
Termokonteinerid on valmistatud polüpropüleenist ning paistavad silma kõrge termoisolatsioonitasemega
Temperatuurikindlus -20 °C kuni +110 °C
Ergonoomilised käepidemed mugavaks transportimiseks -
Lisa korvi
- Ideaalne nii kuumade kui külmade toiduainete transportimiseks
- Termokonteinerid on valmistatud polüpropüleenist ning paistavad silma kõrge termoisolatsioonitasemega
- Temperatuurikindlus -20 °C kuni +110 °C
- Ergonoomilised käepidemed mugavaks transportimiseks
-
Lisa korvi
- Ideaalne peoteeninduse jaoks, soojade ja külmade toitude transportimiseks ja säilitamiseks
- Ülikerge, avaneb esipaneeli eemaldamise teel
- Kõrge temperatuurikindlus
- 8 juhikut toiduanumate GN 1/1 ja kandikute jaoks
- Vahemaa tasandite vahel: 61 cm
- Avaused korpusel virnastamise jaoks
- Ümardatud nurgad ohutult ühest kohast teise kandmiseks
- Võib pesta nõudepesumasinas temperatuuril kuni +80 °C
- Lihtsustab toitlustusasutustes süsteemi HACCP nõuete järgimise sisseviimist